Biztonságos, védett csomagolás

PROTECT hangyairtó csalétek – elpusztítja a teljes bolyt

Felhasználható:

Zárt térben és teraszon előforduló házi és kerti hangyák elpusztítására.

Használati utasítás:

A csalétek kihelyezése előtt minden élelmiszert és élelmiszermaradékot távolítson el, illetve zárjon el.


A csalétekállomás aktiválását a következő lépésekben végezze el:

  1. Helyezze a csalétekállomást vízszintes felületre.
  2. Az állomás tetején található záró korongot távolítsa el.
  3. A hangyairtó gélt tartalmazó kapszula tetejét határozottan, kattanásig nyomja be. Ennek hatására a gél a csalétekállomás aljába folyik.
  4. A záró korongot pattintsa vissza az állomás tetejére.


A csalétekállomást – aktiválást követően – a hangyák vonulási útvonala mentén, illetve a fészek bejáratához közel, vízszintes helyzetben, a padló szintjén helyezze el. Nagyobb mértékű fertőzés esetén több csalétek állomás egyidejű használata javasolt.

A csalétekből fogyasztó hangyák többsége 14 napon belül elpusztul, de a hangyamentesség eléréséhez kb. 12 hét szükséges. A Protect hangyairtó csalétek olyan rovarnövekedést gátló hatóanyagot is tartalmaz, amelynek azonnali ölőhatása nincs, de meggátolja a királynők peterakását, illetve zavart idéz elő a lárvák fejlődésében, így a hangyaboly kihal.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a kihelyezett csalétket, tegye át más helyre. Szükség esetén a kezelést ismételje meg.

A gél alkalmazásával egyidejűleg más rovarirtó szert (pl. aeroszol, permet, porozószer stb.) ne használjon, mert ezek a hangyákat elriasztják a géltől. A kifolyt gél mosószeres meleg vízzel eltávolítható a felületekről.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!