Azonnali és tartós hatás

PROTECT® Combi hangyairtó csalétek – elpusztítja a teljes bolyt

Felhasználható:

Kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az emberek és a háziállatok véletlenszerűen fogyasszanak a termékből.

Használati utasítás:

A csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!

A tartós hatás érdekében célszerű a csalétekállomást hosszabb ideig egy helyen használni. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a PROTECT® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Figyelmeztetés:

Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Használat után szappanos vízzel kezet kell mosni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Esetleges mérgeződéskor vagy annak gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni! A csomagoló anyag és a szer esetleges maradéka a háztartási szemétbe tehető.   R 52 ártalmas a vízi szervezetekre. S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S 29 Csatornába engedni nem szabad.