A Vedd a hazait! Védd a hazait! országos kezdeményezés április elsejétől nyereményjátékot hirdetett, amelyben a Bábolna Bio termékei is részt vesznek. A magyar termékeket népszerűsítő mozgalom számos hazai márkát hívott partnerül a játékba. Ha most vásárolod meg az akcióban részt vevő  7 BioStop és 18 Protect termékek bármelyikét, máris versenyben lehetsz a szuper nyereményekért. 
Kártevőirtó- és riasztószereinkből egyébként sem árt felszerelkezni, hiszen a tavaszi-nyári időszakban számos repülő- és mászórovar, rágcsáló igyekszik beköltözni otthonunkba, vagy vadászik ránk a szabadban. Ellenük olyan hatékony szerekkel kell felvennünk a harcot, mint amilyenek a BioStop és Protect termékek.

•    HOGYAN lehet részt venni a játékban?
Vásárolj június 24-ig legalább egy darab, promócióban részt vevő BioStop vagy Protect termékekeket, és őrizd meg a blokkot! Ezután nincs más dolgod, mint regisztrálni az e-mail címeddel vagy a Facebook profiloddal a játék oldalán, és feltölteni a vásárlást igazoló blokkon lévő AP kódot vagy az elektronikus számla sorszámát. Már egy promóciós termék megvásárlásával is versenyben vagy, de érdemes most nagyban játszani, és több termékkel ringbe szállni a szuper napi és heti nyereményekért, valamint a fődíjért és az extra különdíjért. 
•    MIT lehet nyerni?

Naponta egy Magyar Termék ajándécsomag talál gazdára, hetente pedig 1 db konyhai robotgépet, 2 db hajszárítót, 2 db társasjátékot, 2 db haj- és szakállvágót és 5 db smoothie készítő gépet sorsolnak ki a kódfeltöltők között. Ne feledkezzünk a fődíjról sem, ami 1 millió forint készpénz. Ezen felül különdíjként egy Sony Playstation 5-t lehet bezsebelni. Ráadásul 20 000 megvásárolt termékenként extra közösségi nyereményeket is kisorsolnak.
•    TOVÁBBI információért látogass el a www.veddahazait.amagyartermek.hu weboldalra!
Jó játékot és sok nyereményt kívánunk!