Nem minden kártevő ellen és nem mindig szükséges irtószert használni. A BioStop termékek vagy természetes anyaggal vagy fizikai úton fejtik ki hatásuk a rovarokra és rágcsálókra.

Milyen kártevők ellen hatásosak a BioStop termékcsalád készítményei? Már mondjuk is!
•    BioStop darázs- és légycsapda

Irtószermentes csalogatófolyadékot tartalmaz, így a darazsak és legyek nagy távolságból is rátalálnak a csapdára, majd beleszállva ott ragadnak. A tartóedény és a fedél kialakításának köszönhetően a csapda könnyen összeállítható. 
Legyek ellen bevethetjük még a BioStop légycsapdát vagy a BioStop légyfogó szalagot is, míg a gyümölcslegyek (muslincák) ellen érdemes a kifejezetten ellenük kidolgozott BioStop gyümölcslégycsapdát  használni.
•    BioStop csótánycsapda 
Kiváló választás kismértékű csótányfertőzöttség teljes felszámolására, valamint akkor, ha a már elért csótánymentes állapotot szeretnénk megtartani, esetleg a kártevő jelenlétéről akarunk bizonyosságot nyerni. Használata, kihelyezése egyszerű, és a termék nem jelent semmilyen veszélyt sem a kisgyerekekre, sem pedig a házikedvenceinkre. A kihelyezést követően akár 3-4 hétig is hatásos. 


•    BioStop ruhamolycsapda és BioStop élelmiszermoly-csapda
Ha nem akarjuk, hogy a molyok végleg beköltözzenek a ruhásszekrénybe vagy az élelmiszerek közé, akkor használjuk a BioStop molyok elleni termékeit. A csapdákba helyezett feromon tartalmú anyag élelmiszer moly esetében 6-8 héten át, míg a ruhamolycsapdánál 10-12 héten keresztül hatékonyan vonzza magához a hím molylepkéket, amelyek beleragadnak a csapdába. Az egyedi ragasztóval ellátott csapda hosszú élettartamú, ezért nem kell sűrűn cserélnünk.


•    BioStop egérfogó ragasztó – nem csak egerek ellen!
Ez a  speciális egérfogó termék bizonyítottan hatásos mászórovarok - például csótány, hangya - megfogására is. A termék irtószermentes ragasztóanyagból készült. A ragasztó nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen és szagtalan, ezért akár lakásban is kitehető, nem lesz tőle kellemetlen szag. Nedvesség hatására sem megy tönkre a csapda, vagy sérül meg a ragasztó. 
Egerek és mászórovarok ellen használhatjuk még a Biostop egérfogó ragasztós lapot, amelynél a csapdában már ott van a ragasztóanyag. Ezt is a rágcsálók közlekedési útvonala mentén, szorosan a fal mellett, illetve búvóhelyük közvetlen közelében, épületen belül helyezzü el. Lábazaton álló berendezési tárgyak alá, valamint bútorok mögé is letehetjük, mert ilyen helyekre könnyen be tud szaladni az egér. A terméket vízszintesen tegyük a fal mellé, úgy, hogy a ragasztós felület felfelé nézzen.  

Felhasználás előtt mindig olvassuk el a BioStop termékek címkéjét, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsuk be!