A bolhát nem érdekli, mennyire tiszta vagy rendezett az otthonunk, simán megtelepszik, ha alkalma nyílik rá. Természetesen legkönnyebben a házi kedvencek szőrébe „kapaszkodva” utazik át a kerten, az udvaron, kerül a lakásba, aztán innen már csak leugrik, és szépen elszaporodik. De akár mi magunk is haza vihetjük a ruhánkon, a testünkön. 

 

Hogyan szabadulj meg a bolháktól? 

  • A legfontosabb feladatod, hogy az állatról kipusztítsd őket. Első lépésként érdemes alaposan kiporszívózni a házi kedvenc helyét és közvetlen környezetét.
  • Szabadulj meg a porzsáktól is, mert benne tovább élhetnek vagy kifejlődhetnek a bolhacirkuszos fellépők.  
  • Porszívózás után alaposan mosd át a házi kedvenc helyét.
  • Ezután vesd be a HAPPYPET® tartós hatású bolhairtó aeroszolt, amely hosszú időn át, akár 6 hónapon keresztül kifejti a hatását a bolhák ellen.

 

A készítmény kombinált hatóanyag-tartalma azon túl, hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat, a környezetben jelenlévő peték és lárvák kifejlődését is meggátolja.

A készítményt közvetlenül ne fújd a házi kedvencedre, erre a célra javasoljuk HAPPYPET® GUARD sampont, nyakörvet, porozószert vagy spot-on készítményt. Ezekről itt tájékozódhatsz:

https://megfoglak.hu/riasztoszerek?marka=happypet

Macskák helyén semmiképpen ne alkalmazd! A macskák  a készítmény hatóanyagával szemben túlérzékenyek! 

A HappyPet® tartós hatású bolhairtóról itt tudhatsz meg többet:

https://megfoglak.hu/irtoszerek?marka=happypet