Megmutatjuk, hol találod meg Protect® címeres poloska-irtó aeroszolunkat!

Az utóbbi időben sokak problémájává vált a címeres poloskák inváziója. Most minden poloska beköltözne a lakásba, zárt térbe, igyekszik téli menedéket keresni ez a repülő, büdös rovar. A PROTECT®címeres poloska-irtó aeroszollal meggátolhatod, hogy bejusson a lakásba, ha pedig már bejutott, anélkül szabadulhatsz meg tőle, hogy hozzá kellene érned.

 

Hol keresd a poloskairtót?

A PROTECT®címeres poloska-irtó aeroszol többek között kapható a Tesco, az Interspar, a Praktiker és az OBI áruházaiban. A DM és Rossmann drogériák polcain is megtalálod már. A nagyobb CBA, valamint Coop boltokban is elérhető. Számos gazdaboltban is meg tudod vásárolni. Ha esetleg épp nem találod a terméket az adott üzletben, érdemes 1-2 nap múlva visszamenni, mert a polcokat ilyen sűrűn töltik újra ezzel az irtószerrel. Gazdaboltokban érdeklődj telefonon, hogy van-e készleten.

 

Hogyan használd a szert?

A poloskairtóval az ajtó és ablakereteket, párkányokat kell lefújni, minden olyan helyet, ahol be tud mászni a lakásba. Jótanács!Érdemes 2 hetente megismételni ezt a kezelést, hogy elérd a kellő hatást, és a poloskáknak ne is jusson eszükbe beköltözni, beszállni hozzád a lakásba.

A poloskairtó közvetlenül a poloskára fújva is hatékony. A palackkal vedd célba a poloskát, kifejezetten rá irányítsd, majd kb. 30 cm távolságból fújd a permetet a rovarra. Ezután legyél egy kicsit türelmes, elég csupán néhány perc, és elpusztul a poloska. Ne vidd túlzásba a mennyiséget, csak annyit fújj ki egy rovarra, amennyi szükséges. Ha elpusztul a poloska, akkor már papírzsebkendővel vagy papírlappal nyugodtan megfoghatod, nem ad ki magából többet bűzanyagot.

A PROTECT® címeres poloska-irtó aeroszolról részletesen itt olvashatsz:

https://megfoglak.hu/termekek/Protect_poloska_irto_aeroszol/