Újra a HappyPet Guard nyert a legrangosabb termékteszten

A HappyPet Guard bolha- és kullancsriasztó kutyasamponja lett az első a Nébih szakemberei által végzett legújabb termékteszten, amelyet a szupermenta.hu oldalon tettek közzé. Ezzel az eredménnyel az elmúlt években végzett Szupermenta tesztek mindegyikén a HappyPet Guard bizonyult a legjobbnak a háziállatoknak készült bolha- és kullancsriasztó termékek között.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal termékteszt oldala, a szupermenta.hu rendszeresen közül összehasonlító vizsgálatokat. A teszteket a Nébih szakértő munkatársai irányítják. A Szupermenta egyediségét az a komplex vizsgálati rendszer adja, ami magában foglalja a Nébih laboratóriumaiban végzett méréseket és a termékek hatósági ellenőrzését is. A Szupermenta kedveltségi teszten laikus tesztelők is értékelik a termékeket, így az ő véleményük is megjelenik a végeredményben.

A kutyasamponokat több szempont alapján vizsgálták a Szupermenta tesztelői. Megnézték, hogy a dobozon feltüntetett információ és használati utasítás magyar nyelvű, olvasható és érthető-e, a piktogramok, tárolási előírások és figyelmeztetések minősége megfelelő-e. Ellenőrizték, hogy a termék csomagolásán szerepel-e az engedélyszám, a lejárati idő, a tárolási és alkalmazási előírások, a célállatfaj, a hatástartam, az ellenjavallatok és mellékhatások.

Fizikai jellemzői közé sorolható, hogy a termék felbontása és használata könnyű, csomagolása jó minőségű. Az érzékszervi vizsgálattal azt ellenőrizték, hogy a termék illata kellemes-e, nincs-e kellemetlen, erőteljes hatása. Az eredmények összesítése nyomán a bolha- és kullancsriasztó kutyasamponok tesztjét a HayyPet Guard nyerte.

Az elmúlt években elvégzett Szupermenta tesztek mindegyikén a HappyPet Guard bizonyult a legjobbnak a háziállatoknak készült bolha- és kullancsriasztó (repellens) termékek között, hiszen 2016-ban a bolha- és kullancsriasztó kutyanyakörvek között végzett a dobogó tetején a Bábolna Bio Kft. által forgalmazott termék, 2017-ben pedig a HappyPet Guard bizonyult a legjobb macska spot-onnak a riasztóhatású szerek között.

A legelismertebb terméktesztek eredményei is azt mutatják, hogy a HappyPet Guard kiemelkedő minőségű és megbízható termékek, amelyeket biztonságosan alkalmazhatunk a házikedvenceinknél a paraziták távoltartására.

Ezen felül a HappyPet Guard készítmények nagy előnye, hogy természetes hatóanyaguk miatt szabadon árusíthatók és megvásárolhatók a normál bolti forgalomban is, forgalmazásukhoz nincs szükség speciális feltételek betartására.